ishockeytankar.blogg.se

Detta är en sida där jag Fredrik Forsgren från Gävle tänker reflektera kring allt runt ishockey med störst fokus på SHL och i synnerhet Brynäs IF och Djurgården Hockey. Reflektioner på matcher och hur läget i lagen ser ut. Ungefär en match per omgång kommer varje inlägg innehålla. Ibland fler matcher.

En blogg för alla hockeytokiga

Kategori: Allmänt

På den här bloggen kommer reflektioner kring matcher under SHL-säsongen 14/15 publiceras med extra fokus på Brynäs IF och Djurgården Hockey. Hur lagen presterat under den match som jag valt fokusera på under just den omgången. Egna åsikter om lagens prestationer kommer presenteras från en opartisk synvinkel. Information om lägen i SHL-lagen kommer också komma med jämna mellanrum, såsom nyförvärv och skador med mera. Hoppas kunna ge ännu ett perspektiv på SHL som förhoppningsvis uppskattas av er i hockeysverige.
 
En kort presentation av mig själv är att jag kommer från Gävle och precis gått ut gymnasiet. Har alltid haft ett stort intresse för ishockey men har endast utövat det i tre år fram till 14 års ålder. Har en dröm om att bli sportjournalist och därför blir denna blogg ett pilotprojekt för den drömmen.
Hoppas denna sida motsvarar era förväntningar på en hockeyblogg!
Kommentera inlägget här: